sobota 23. června 2012

A dny plynou ...

Myslím si, že je čas na drobný informativní článeček. :)

Jako první bych vám, pravidelným čtenářům, chtěla strašně moc poděkovat, že jste klikli na to tlačítko v boční liště a rozhodli jste se můj blog nazývat svým oblíbeným, strašně moc si toho vážím.

Předpokládám, že mi na blogování zůstane více času, teď, když mám téměř po zkouškách, proto to tu doufám ožije. Mám v plánu přihlásit se do letního dumání, které by měla mít pod palcem VeEee, takže pokud by to někoho zajímalo, může si počíst a případně reagovat na některé z mých názorů. Také plánuji sepsat nějaké ty "recenze" (nemám v jejich psaní tolik zkušeností, proto v horní liště je záložka Čtenářský deník - je to takové opatření, abych si nepřipadala provinile, že mé recenze nejsou vlastně recenzemi. :D) a určitě pohnu se zápisky ohledně Zpěvavého léta.

Příští týden (25.6.-29.6.) náš úžasný a skvělý kabinet informačních studií a knihovnictví pořádá letní školu, na níž jsem se nadšeně přihlásila a světe div se, vybrali mě. Nebudu mít tím pádem přístup k internetu, kurz se koná v tábornickém areálu bez pokrytí wi-fi, takže asi jen přednastavím pár článků, aby se tu i něco objevilo. Zaujala mě například 30 days challenge, kterou jste určitě již na spoustě knižních blogů potkali.

Taky bych ráda, až se vrátím, trošku překopala design blogu, mám pár nápadů na organizaci a sladění barev, takže snad všechno vyjde. :)

To by asi bylo zatím vše, já jdu dopsat poslední projekt a zakončit tak zkouškové období a pomalu se psychicky připravovat na nadcházející týden. :D

Mějte se nádherně!

3 komentáře:

  1. Tak si uži a ja sa teším na články.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten design jsem zvědavá, hodně štěstí při tvoření :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no, zatím to vidím na současný stav, tenhle jednoduchý styl se mi líbí, ale třeba se později někde inspiruji. :)

      Vymazat

Každý komentář čtu a moc potěší! Díky, že se mnou sdílíte svůj názor. :)