čtvrtek 21. února 2013

#2 Series minilist: New Girl

Tentokrát z maličko jiného soudku, než minule. Představuji vám další z mých oblíbených kousků.

New Girl

Seriál vypráví o soužití několika spolubydlících, tzn. jedné ženy a tří mužů.
S hlavní aktérkou Jess (kterou hraje Zooey Deschanel a já ji žeru :D) se přestěhujeme po jejím rozchodu s partnerem a dál sledujeme, jak se vyvíjí její příběh a hlavně vztahy všech zúčastněných.

Tohle je hlavně komediální seriál, Jess je dost svérázná osobnost a ani ostatní za ní nezaostávají, myslím, že na natáčení se musí štáb hodně nasmát.
Do děje významně zasahuje i Jessina nejlepší kamarádka, Cece, která se živí jako modelka a díky zmínce o ní také Jess kluci přijmou jako spolubydlící.
Každý díl je něčím speciální, buď novým prostředím, novou postavou s epizodní rolí, nebo nějakým zvratem. Rozhodně není nic náročného tenhle seriál sledovat, slouží čistě pro pobavení a alespoň podle mého svůj účel plní na 120%.

Mimochodem, miluju oblečky hlavní hrdinky. :D

Musím sem postnout i tohle video. Je anglicky, ale výrazy se z něj myslím pochytit dají. V bytě mají sklenici, které říkají "douchebag jar", a za každou hlášku v tomhle duchu je nutné do ní posunout nějaký ten dolar. Myslím, že tohle video s jedním aktérů, se Schmidtem, skvěle vystihuje styl humoru celého seriálu.




4 komentáře:

  1. Že bychom byly na stejné akci? :-D Upřímně řečeno mě to trochu děsí. Ztrácím takovou tu blogovou anonymitu. :-O :-D
    Pokud jsi měla brejličky, a teď budu lovit z paměti - hnědé rovné vlasy, proužkovanou tašku přes rameno, černé kalhoty... Tak jo, já jsem byla ta druhá s brejličkami a hnědými vlasy a s černým kabátem. Jo a taky v sukni a s nohama jako kmenama v karkulkových botičkách. :-D - A taky toho věku, jinak tam byla samá starší věková skupina - a 5 minut malá holka s lízátkem. :-D A bylo to v Synagoze. Jestli ano, tak mě těší. :-)
    Nakonec jsem Společenstvo prtenu ani nepustila a z dlouhého spánku až do oběda taky sešlo. To zase bude noční! :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popis sedí, taky mě těší. :) Neboj, neprozradím tě. :D

      Vymazat
  2. Zoey je veľmi zlatá, ale zatiaľ som videla len filmy s ňou. Ale už mi kamarátka hovorila o tomto seriály, čiže ak budem mať čas, tak si ho určite pozriem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě za ten čas stojí, pokaždé se dost pobavím, ty postavy tam jsou dost střelené. :D A máš pravdu, taky mám Zooey ráda, třeba z 500 dní se Summer. :)

      Vymazat

Každý komentář čtu a moc potěší! Díky, že se mnou sdílíte svůj názor. :)